BTW MODULE

Home / BTW MODULE

BTW VERWERKEN

Als ondernemer voor de btw moet u btw-aangifte doen. U geeft in uw aangifte de btw aan die u hebt berekend aan uw klanten, en de btw die u kunt aftrekken. U kunt btw-aangifte doen per maand, per kwartaal of per jaar. Meestal doet u per kwartaal aangifte.

 

U kunt de volgende keuze maken:

  • WIJ VERWERKEN

    BTW en ICP aangifte indienen door Vagevuur Administratie & Advies. Deze optie is gratis als u 4 andere modules bij ons afneemt.

  • WIJ TOETSEN

    BTW en ICP aangifte zelf voorbereiden en check laten uitvoeren door Vagevuur Administratie & Advies

  • ZELF DOEN

    BTW en ICP aangifte volledig zelf indienen via het beveiligde gedeelte van onze internetsite van de Belastingdienst

Naast het opstellen van het uw BTW aangifte heeft u ook mogelijk te maken met het indienen van de ICP (= Opgaaf intracommunautaire prestaties) aangifte als u zaken doet met het buitenland.
Wij verwerken uw BTW-aangifte gratis indien u 4 modules in totaal bij Vagevuur Administratie & Advies heeft afgesloten. Het toetsen van uw BTW-aangifte wordt op basis van bestede tijd aan u gefactureerd. De kosten per uur bedragen €85,- exclusief BTW.

 

NB: Buitenlandse BTW uit EU-btw landen terugvragen zit NIET in deze module.

 

Buitenlandse BTW terugvragen binnen de EU is wel mogelijk. Hiervoor heeft u een apart inlogcode nodig. Of wij kunnen dit voor u doen, omdat wij over deze inlog beschikken.

 

Het terugvragen van de BTW in een ander EU-land is een arbeidsintensief proces wat veel tijd per bon kost, derhalve loont het niet dat wij dat voor u doen voor de kleinere BTW bedragen. Dus als u bijvoorbeeld een keer €10 Duitse MwSt. heeft betaald over uw benzine. Echter voor grotere BTW bedragen loont het uiteraard wel. Als u bijvoorbeeld aan beurs in Duitsland heeft deelgenomen en daar een stand heeft gehuurd waarbij u €200 aan MwSt. heeft betaald.