INKOOPMODULE

Home / INKOOPMODULE

INKOOP BOEKEN

In deze module maakt u een keuze hoe uw inkoopfacturen worden verwerkt. Wanneer u zelf boekt, betaalt u niets voor deze module. U kunt de keuze maken uit volgende opties:

 • Inkoop boeken door Vagevuur Administratie & Advies

  U levert de inkoopfacturen op papier bij ons aan. Daarna boeken wij deze facturen in ons boekhoudpakket Unit4. Via de Unit4 Monitor heeft u inzicht in uw resultaten. De Unit4 monitor is een dashboard die u op uw mobiel, tablet of laptop kunt raadplegen. Deze monitor wordt door ons aan kosteloos verstrekt!

 • Inkoop boeken via Basecone door Vagevuur Administratie & Advies

  Hier levert u de inkoopfacturen digitaal bij ons aan via Basecone. Basecone is een nieuwe manier van verwerken van uw facturen. Deze verwerking is volledig digitaal. Echter nog niet volledig automatisch. Wij moeten de facturen nog boeken. De voordelen van Basecone voor u zijn:

   

  • – Continu bijgewerkte boekhouding afhankelijk van de verwerkingstijd die wij met u afspreken.
  • – 24/7 inzicht in uw administratie overal zoals mobiel, tablet of laptop door de Basecone app
  • – Digitaal dossier. Nooit meer een bonnetje kwijt!
  • – Foto van een bonnetje maken en deze verwerken.

 • Inkoop boeken door uzelf in Unit4

  U boekt zelf in boekhoudsoftware van Unit 4. Hiervoor heeft u een abonnement nodig op Unit4Mulivers online. U kunt ook met Basecone werken binnen de Unit 4 omgeving.  Hiervoor moet u zelf een abonnement afsluiten met Basecone.

 • Inkoop boeken door uzelf in eigen gekozen boekhoudsoftwarepakket

  U kiest uw eigen boekhoudsoftware. Het softwarepakket dat u kiest moet wel een auditfile per boekjaar kunnen genereren. Met deze auditfile kunnen wij de jaarrekening samenstellen. Bij deze optie ontvangt u van ons een opgave voor de meerprijs ten opzichte van de module pakketten. Onze module prijzen zijn namelijk gebaseerd op het werken met Unit4.

Management Monitor Unit4

Met de Management Monitor ziet u meteen hoe uw bedrijf ervoor staat. Op ieder moment, op ieder apparaat. Ook uw facturen en betaalherinneringen kunt u via de Management Monitor maken. Met de Monitor krijgt u inzicht in omzet, winst, debiteuren en nog veel meer.

 

De Management Monitor is gratis als u voor Unit4 Multivers  als boekhoudsoftware kiest of als u uw administratie door ons laat boeken.