AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Home / AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

Heeft u een aanslagbiljet voor de inkomstenbelasting ontvangen? Deze aangifte naar de Belastingdienst kunnen wij voor u verzorgen.

Graag ontvangen wij van u van te voren bericht of u gebruik wenst te maken van onze diensten, zodat wij met uw aangifte rekening kunnen houden in onze planning. U kunt zich aanmelden via onze contactpagina.

Wij zullen ons hard gaan maken om alle aangiftes voor 1 mei in te dienen bij de Belastingdienst, nadat wij deze mondeling met u hebben doorgenomen. Hiervoor hebben wij uiterlijk 23 april uw gegevens compleet nodig. U hoeft niet met aanleveren te wachten totdat u de aanslag van de Belastingdienst ontvangen heeft. Mocht u nu al gegevens beschikbaar hebben voor uw aangifte, dan stellen wij het op prijs dat u deze al zo spoedig mogelijk bij ons komt aanleveren, zodat wij die alvast kunnen gaan verwerken.

Checklist

Hierbij treft u een checklist aan met de gegevens die wij hiervoor nodig hebben. Beoordeelt u zelf aan de hand van de checklist welke gegevens voor u van toepassing zijn.

De informatie op deze pagina geldt voor een particuliere, niet zakelijke aangifte. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Voor meer informatie over een zakelijke aangifte inkomstenbelasting verwijzen wij u naar onze modules.