Privacy

Home / Privacy

Privacyverklaring

Vagevuur Administratie & Advies acht de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van haar website van essentieel belang. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Vagevuur Administratie & Advies houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Vagevuur Administratie & Advies legt persoonsgegevens van u vast ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van diensten. Als u inzage wilt in uw persoonsgegevens en/of daarin een wijziging wilt aanbrengen of als u informatie over onze producten of diensten niet langer wilt ontvangen, kunt u dat aan ons doorgeven via mail (info@vagevuuradminstratie.nl) of door een brief te sturen.

Gebruik van cookies

Onze website plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer worden opgeslagen. Deze cookies worden gebruikt om de website van Vagevuur Administratie & Advies beter te laten functioneren, gebruiksvriendelijker te maken en het bezoek van de website te monitoren. Er kunnen geen persoonsgegevens uit cookies worden herleid. We vinden het belangrijk dat u weet welke cookies onze website plaatst, hoe ze werken en voor welke doeleinden ze worden gebruikt.

Welke cookies kunt u verwachten op de website?

Functionele cookies
Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van onze site, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen op uw account en uw voorkeuren te onthouden. Deze gegevens slaan we op, tot u klant wordt of u de cookies verwijdert. We gebruiken deze gegevens niet voor het doen van aanbiedingen.

Analyse cookies
Wij gebruiken website-analysetool Google Analytics om een beter beeld te krijgen van onze bezoekers door middel van rapportages en analyses. We kunnen hiermee bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers er op de website zijn (geweest) en welke pagina’s (veel) worden bezocht. Dankzij deze kennis kunnen we onze sites steeds verder verbeteren en optimaliseren. Daarnaast maken deze cookies het mogelijk om testen uit te voeren op de website om het gebruiksgemak te verhogen.

Naast bovengenoemde doeleinden kunnen andere externe partijen hun cookies meegeven. Veelal worden deze gebruikt door de partners om te analyseren op welke sites hun gebruikers actief zijn en hoe zij hun diensten kunnen presenteren. Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld YouTube en ‘like’-knoppen van sociale media-sites als Twitter en Facebook.

Verwijderen cookies

Indien gewenst kunt u cookies uitzetten via de browser, maar houd er wel rekening mee dat een deel van de functionaliteit van onze website eventueel niet beschikbaar kan zijn en dat het voor kan komen dat u geen gebruik kunt maken van onderdelen van onze website.

Geplaatste cookies kunt u zelf verwijderen omdat deze op uw computer zijn opgeslagen. Uitleg over het aanpassen van de instellingen van uw browser vindt u onder ‘Help’ in de toolbar van de meest gebruikte browsers.

Tevens verwijzen we u naar www.youronlinechoices.com. Je kunt hier per specifieke aanbieder gebruik maken van de “opt-out”-mogelijkheid (afmeldoptie) zodat cookies van die specifieke aanbieder niet langer worden toegestaan.