STARTERSMODULE

Home / STARTERSMODULE

JE EIGEN ADMINISTRATIE REGELEN BEGINT HIER

Een onderneming starten is een spannende tijd. Daarom hebben wij voor u als startende onderneming een startersmodule opgesteld voor onze dienstverlening. Hierin zitten standaard wat extra tips en adviesmomenten.

 • VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

  U overweegt om een onderneming te starten. Wat komt daar allemaal bij kijken waar moet u aan denken. Tijdens het eerste vrijblijvende intakegesprek kunnen wij u allerhande tips geven en ook aangeven of u er verstandig aan doet om een onderneming te beginnen.

 • 10% KORTING

  Voor u als starter bieden wij u een aantrekkelijk aanbod van 10% korting op onze dienstverlening het eerste boekjaar. Afhankelijk van uw wensen, maakt u een keuze in de werkzaamheden die u zelf wil doen of dat u aan ons wilt uitbesteden…

 • SPARREN MET DE BOEKHOUDER

  Zeker in de beginfase is het van belang dat u een vinger aan de pols houdt hoe het met uw onderneming gaat. Daarom bieden wij u als starter aan om een uur gratis te sparren met uw boekhouder. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de ontwikkeling van uw bedrijf. Haalt u de gestelde doelen? Waar loopt u tegenaan?

 • BOEKHOUDTIPS

  Via ons blog en social media houden we je op de hoogte van wijzigingen van de belasting, van regelmatig terugkomende actiepunten en nog veel meer. Kijk al vast op de starterspagina naar de 10 waardevolle beginnerstips en de bonustip.

MULTIVERS UNIT4 BOEKHOUDPAKKET Nu 30 dagen gratis op proef